Leveringsvoorwaarden


Algemeen
True Spirit vof bestaat uit een aantal merknamen die diverse producten aan de consument aanbieden. De huidige merknamen zijn:
- Ancient Minerals
- Ancient Magnesium
- Tea House Oolong
- Diamond Crystal Music
- Harmonic Tuners
- High End Tea
- Quantum Age Water
De voorwaarden en eigenschappen die wij voeren zijn voor alle merknamen.

Bestellen
De consument kan terecht op onze websites:
- ancientmagnesium.nl
- ancientminerals.eu
- teahouseoolong.eu
- highendtea.eu
- diamondcrystalmusic.eu
- harmonictuners.eu
- quantumagewater.eu
- truespirit.eu

Betalen
Wij hanteren diverse betaalmogelijkheden:
betalen met Creditcard (Visa, American Expres, Master Card)
betalen met PayPal,
betalen met iDeal en
d.m.v. ‘overmaking vooraf’.
Ons betaalcircuit is volledig beveiligd en verloopt via de eveneens beveiligde internationaal opererende betalingcircuits van Ogone en Globecharge.

Van de overmakingskosten die door de betaalproviders extra in rekening wordt gebracht nemen wij een deel voor onze rekening.

Verzendkosten
Naar de consument verzenden wij met ‘handtekening ontvangst’ en ‘verzekerde post’ via Post NL en voor de bedrijven (buiten Nederland) met TNT Express. Bestellingen die met TNT Express worden verzonden worden apart behandeld via email.

Wij verzenden binnen 1-3 werkdagen afhankelijk van de binnenkomst van uw bestelling. In Nederland betekent dit dat uw bestelling, indien vóór 14.00 uur besteld, meestal nog dezelfde dag wordt aangeboden bij Post NL en de volgende werkdag wordt afgeleverd. Aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor Post NL, krijgt u van ons een email met de tracking gegevens van uw pakket zodat u de zending kunt volgen.

De verschillende tarieven per land worden hier binnenkort vermeld.

Retouren
Retouren van gebruiksartikelen zoals CD’s en Theepotten is mogelijk binnen de wettelijk gestelde termijn, mits ongeopend, ongebruikt, niet beschadigd en in de originele onbeschadigde verpakking.

Retouren van verbruiksartikelen zoals van de flesjes magnesium oil en magnesium gel zijn niet toegestaan anders dan voor de verzegelde liter jerry cans en de zakken magnesium vlokken die daarvoor wel in aanmerking komen eveneens binnen de wettelijk gestelde termijn, mits ongeopend, ongebruikt, niet beschadigd en in de originele onbeschadigde verpakking.

Verkooppunten
True Spirit vof heeft ervoor gekozen om geen verkooppunten te vermelden van haar producten en daardoor alle wederverkopers van ons huismerk en wederverkopers van een eigen merklabel dezelfde kansen te geven. Via de zoekmachines op internet kunt u voldoende aanbieders terugvinden.

Voordeel aanbiedingen
True Spirit wil haar klanten zo goed mogelijk tegemoetkomen met haar aanbiedingen, combi-pakketten en andere voordeel akties. Wij proberen u de allerlaagste prijzen aan te bieden en zijn steeds in onderhandeling met de vervoerders om ook daarin te proberen u tegemoet te komen.

Groothandel
Voor groot inkoop kunt u contact met ons opnemen via rob<ad>ancientminerals.eu of info<ad>ancientmagnesium.com. Wij kunnen u concurerende prijzen aanbieden, een persoonlijke begeleiding en scherpe transport tarieven. Mogelijkheden voor een eigen label kunnen wij met u bespreken.